Συνεπής Παπαχρήστου και 6,59 μ. στα Βεργώτεια

Συνεπής αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά η Βούλα Παπαχρήστου, που κράτησε την υπόσχεση της και κατάφερε από νωρίς στη σεζόν να πετύχει μια σπουδαία επίδοση στο μήκος.

Η έμπειρη αθλήτρια, που αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί συστηματικότερα και με το μήκος, συνόδευσε την παρουσία της στο μίτινγκ “Βεργώτεια” με άλμα στα 6,59 μ. (1,9), που είναι το δεύτερο καλύτερο άλμα της καριέρας της, μετά το 6,60 μ., που σημείωσε το 2012 στην Αθήνα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ότι στη διάρκεια του αγώνα είχε ένα ακόμη άλμα στα 6,51 μ. (1,4), ενώ “προσγειώθηκε” ακόμη στα 6,47 μ. μ. και 6,39 μ. και είχε δύο άκυρες προσπάθειες.

Η Παπαχρήστου αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ “Βενιζέλεια – Χανιά” στις 9 Ιουνίου και πάλι στο μήκος, ενώ η πρώτη της συμμετοχή στο τριπλούν θα γίνει στις 13 Ιουνίου στο Diamond League του Όσλο. Η 30χρονη την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα όπου πέτυχε με την βοήθεια του ανέμου 6,65 μέτρα (4,7).

Την δεύτερη θέση στον αγώνα πήρε η Άννα Κρασούτσκα (Ουκρανία) με 6,24 μ., ενώ πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η νεάνιδα Σπυριδούλα Καρύδη, που ήταν τρίτη με 6,23 μ., επίδοση που ισοφαρίζει το ατομικό της ρεκόρ.

Κατεβάστε την εφαρμογή