Επανεμφάνιση Μπελιμπασάκη με 100 μ. στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Νάξου

Την πρώτη της εμφάνιση από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, εκεί όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μ. έκανε σήμερα η Μαρία Μπελιμπασάκη (Πανναξιακός).

Η κορυφαία Ελληνίδα της παρατεταμένης ταχύτητας συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Α/Γ που γίνεται σήμερα και αύριο στη Νάξο για τα σωματεία των Κυκλάδων και ξεκίνησε τη χρονιά με 11.84 (3.3) στα 100 μέτρα. Η αθλήτρια του Κώστα Ηλία επέλεξε να κάνει μία χαλαρή κούρσα στο πλαίσιο της προπόνησης της και να μην πιέσει τον εαυτό της, δεδομένο του ότι αργότερα στην ημέρα θα τρέξει 4Χ100 μ. κι αύριο 200 μέτρα.

Η πρώτη δυνατή εμφάνιση της Μπελιμπασάκη, που μετά το Ευρωπαϊκό ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, που δεν της επέτρεψαν να πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, θα γίνει στις 9 Ιουνίου στο μίτινγκ “Βενιζέλεια – Χανιά”, εκεί όπου θα πάρει θέση εκκίνησης στα 400 μέτρα. Λίγες ημέρες αργότερα, η 28χρονη θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στη Σλοβακία (15/6) εκεί όπου αναμένεται να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μεγάλος στόχος της Μπελιμπασάκη στη σεζόν είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ενώ νωρίτερα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ.

Στον 9ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Νάξο ξεχώρισε ακόμη ο Δημήτρης Χονδροκούκης (Πανναξιακός), που στον πρώτο του αγώνα μετά τα 2,5 χρόνια απουσίας λόγω τραυματισμού ξεπέρασε τα 2,20 μ. και στη συνέχεια είχε άκυρα άλματα στα 2,25 μέτρα. Στα 1.500 μ. ο Ανδρέας Δημητράκης (Πανναξιακός) έκανε μια χαλαρή κούρσα και τερμάτισε σε 3.50.58. Αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στη σεζόν και ο Μάρκος Γκούρλιας (ΑΟ Μυκόνου), ο οποίος επέλεξε να τρέξει 800 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή