Η Κυριακοπούλου ετοιμάζεται για Σανγκάη και Ρώμη

Το ντεμπούτο της στη σεζόν ετοιμάζει η Νικόλ Κυριακοπούλου, που στις 18 Μαΐου θα συμμετάσχει στο δεύτερο Diamond League της σεζόν.

Η “χάλκινη” πρωταθλήτρια Ευρώπης, τον Μάρτιο στη Γλασκώβη, έχει ήδη προγραμματίσει τους πρώτους της αγώνες στη σεζόν, που αφορούν κυρίως τη σειρά των…διαμαντιών. Έτσι μετά τη Σανγκάη, η Κυριακοπούλου θα αγωνιστεί στη Ρώμη στις 6 Ιουνίου κι έπειτα στις 16 στο Ραμπάτ. Ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις του Diamond League, η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Τούρκου (11/6), μια διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκε και το 2018.

“Στο πρόγραμμα μας είναι όλοι οι αγώνες Diamond League, με εξαίρεση αυτός του Μπέρμιγχαμ. Είμαι πολύ καλά και ανυπομονώ για την πρώτη μου συμμετοχή στη σεζόν. Η χρονιά είναι μεγάλη, γεμάτη προκλήσεις κι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό προκειμένου να ανταποκριθούμε σε όλες”, είπε η Κυριακοπούλου που έχει ως απώτερο στόχο της σεζόν τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η Κυριακοπούλου θα ταξιδέψει για την Σανγκάη στις 14Μαΐου. 

Κατεβάστε την εφαρμογή