Εύκολα ο Μίλτος Τεντόγλου στα 16,04 μ. (4,1) στο τριπλούν (vid)

Ο Μίλτος Τεντόλου (ΓΣ Κηφισιάς) δοκίμασε σήμερα τις δυνάμεις του στο τριπλούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στον Άγιο Κοσμά και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τις ικανότητες του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος μπορεί να μην είχε το ρυθμό που θα ήθελε και να έκανε κάποια τεχνικά λάθη, ωστόσο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεπεράσει τα 16,00 μέτρα. Ο 21χρονος ήταν άκυρος στο πρώτο άλμα, πέτυχε 15,77 μ. (4,9) στο δεύτερο και στο τρίτο και τελεταίο του άλμα στον σημερινό αγώνα σημείωσε 16,04 μ. (4,1). “Δεν έχω βρει ακόμη το ρυθμό που χρειάζεται. Για την ώρα επιστρέφω στο βασικό μου αγώνα και θα δούμε πότε θα γίνει η επόμενη εμφάνιση μου στο τριπλούν”, είπε ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι.

Ο Τεντόγλου την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στο βασικό του αγώνισμα, το μήκος, προκειμένου να αγωνιστεί στα Βεργώτεια κι έπειτα θα πάρει μέρος στο Diamond League της Σανγκάης (18/5). Την δεύτερη θέση στον σημερινό αγώνα κατέλαβε ο Νίκος Καψής (ΑΕΚ) με 15,68 μ. (6,4) και την τρίτη ο Θοδωρής Ζιντζόβας (ΓΣ Κηφισιάς) με 15,42 μ. (3,4). 

https://www.instagram.com/p/BxFeYw4IUGd/

Κατεβάστε την εφαρμογή