Η σφυροβολία των Ανδρών στο πρόγραμμα του μίτινγκ “Βενιζέλεια- Χανιά”

Κορυφαία ονόματα του ελληνικού και παγκόσμιου στίβου αναμένεται να δώσουν το παρών στην Κρήτη για το διεθνές μίτινγκ “Βενιζέλεια- Χανιά”, το οποίο θα γίνει στις 9 Ιουνίου στα Χανιά.

Μια διοργάνωση που είναι ενταγμένη στην κατηγορία classic της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ευελπιστεί από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής της να τραβήξει την προσοχή τόσο των αθλητών και αθλητριών, όσο και της ευρωπαϊκής κοινότητας του στίβου.

Η ομοσπονδία προχώρησε σε μία αλλαγή στα αγωνίσματα της διοργάνωσης την οποία αποδέχθηκε η αντίστοιχη ευρωπαϊκή κι έτσι στο πρόγραμμα των αγώνων θα ενταχθεί η σφυροβολία των Ανδρών, αντί του τριπλούν των γυναικών. Εξέλιξη που ικανοποίησε ιδιαίτερα την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεδομένο του ότι η σφυροβολία είναι ένα αγώνισμα που δεν πριλαμβάνεται σε πολλά ευρωπαϊκά μίτινγκ, ενώ ήδη είναι έντονο το ενδιαφέρον κορυφαίων αθλητών της Ευρώπης να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Το μίτινγκ διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τον Κύδωνα Χανίων και τον Ελευθέριο Βενιζέλο και συνδιοργανωτές την περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά.

Τα αγωνίσματα
Άνδρες: 100 μ., 400 μ., 800 μ., μήκος, σφαιροβολία, σφυροβολία
Γυναίκες: 100 μ., 400 μ., 800 μ., 100 μ. εμπ., ακοντισμός, μήκος

Κατεβάστε την εφαρμογή