Γιορτή του στίβου στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο. Run Greece και Βραβεύσεις

Πανέτοιμο το Ηράκλειο να υποδεχτεί τους χιλιάδες φίλους του αθλητισμού που για έβδομη χρονιά διοργανώνει τον αγώνα της σειράς Run Greece 2019 και παράλληλα για έκτη χρονιά Τη γιορτή τιμής για τους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Οι εγγραφές για το Run Greece, ξεπέρασαν ήδη τις 4.200 και οι λίγες θέσεις συμμετοχής που απομένουν για τα 5 και 10 χλμ θα δίνονται και μέχρι να εξαντληθούν, από το Παγκρήτιο στάδιο θύρα 1, την Παρασκευή 17.00 – 20.00 και το Σάββατο 10.00 – 20.00. Σημειώνουμε ότι οι θέσεις συμμετοχής στον παιδικό αγώνα έχουν ήδη εξαντληθεί.

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή, πρέπει να περάσουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες από το Παγκρήτιο στάδιο για να παραλάβουν τον αριθμό τους και το μπλουζάκι τους.
Την Κυριακή 7 Απριλίου από 07.00 – 14.00 θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στο παραλιακό μέτωπο, από το Παγκρήτιο στάδιο μέχρι τον Άγιο Πέτρο.

ΕΔΩ  Δημοσιεύεται το ηλεκτρονικό έντυπο με τους χαιρετισμούς των διοργανωτών ενώ επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωρολόγιο πρόγραμμα, τις Τεχνικές Οδηγίες του αγώνα, τα ρεκόρ, τις διαδρομές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Λευκή κάρτα για τον αθλητισμό και την ειρήνη
Το Run Greece Ηράκλειο συμμετέχει στην 6η Παγκόσμια ημέρα αθλητισμού και ειρήνης. Με πρωτοβουλία της Γενικής Συνέλευσης Ηνωμένων Εθνών και την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής θεσμοθετήθηκε το 2013 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Ειρήνη και τον Αθλητισμό, η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού και Ειρήνης.

Κάθε χρόνο στις 6 Απριλίου, εκατοντάδες χιλιάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες ανά τον κόσμο σηκώνουν «Λευκή Κάρτα» (#WhiteCard) και επιβεβαιώνουν τον θετικό αντίκτυπο του αθλητισμού στις κοινωνικές αλλαγές και την παγκόσμια ειρήνη,

Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 12.00 θα σηκώσουμε όλοι μαζί «Λευκή Κάρτα» μπροστά από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης στο Παγκρήτιο Στάδιο (Θύρα 1), ενισχύοντας αυτή τη σημαντική παγκόσμια κίνηση, ενώ η σχετική φωτογραφία θα ανέβει σε όλα τα social media με το hashtag #WhiteCard. Στη συμβολική αυτή κίνηση και την ομαδική φωτογραφία θα συμμετέχουν όσοι βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης. Ας σηκώσουμε όλοι μαζί «Λευκή Κάρτα» και ας μεταδώσουμε το θετικό μήνυμα στους γύρω μας.

Βραβεύονται οι κορυφαίοι
Το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18.30 θα διεξαχθεί η γιορτή του στίβου της Κρήτης στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» (πρώην Ανδρόγεω) του Δήμου Ηρακλείου. Στη γιορτή θα τιμηθούν οι αθλητές και προπονητές του στίβου της Κρήτης και του τελικού αγώνα του Run Greece, που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική χρονιά.
Μεταξύ των άλλων θα βραβευθούν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν με τα Κρητικά Σωματεία, Μιχάλης Αναστασάκης, Λυκούργος Τσάκωνας, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Γιώργος Τζατζιμάκης, Χρήστος Φρατζεσκάκης, Κώστας Βασιλάκης, Ηρώ Λεδάκη, Κυριακή Φιλτισάκου, Κριστίνα Αλβερτσιάν κ.α. Δείτε όλους τους βραβευόμενους ΕΔΩ

Το «Run Greece Ηράκλειο», διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με επίσημο χορηγό της εκδήλωσης τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης και τοπικούς χορηγούς τις Μινωικές Γραμμές, το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξένια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στην επίσημη ιστοσελίδα  https://www.run-greece.gr/index.php/el/   και στο  https://www.facebook.com/RunGreece/

Κατεβάστε την εφαρμογή