Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίζεται στο Ρίο Μαγιόρ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ επέλεξε να κάνει τον επόμενο αγώνα του, στο μίτινγκ βάδην της IAAF στο Ρίο Μαγιόρ, το Σάββατο (6/4).

Ο πρωταθλητής μας θα πάρει μέρος στα 20χλμ. βάδην στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην (19/5), εκεί όπου θα κυνηγήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, στα 50χλμ. βάδην.

Ο Παπαμιχαήλ έχει αποφασίσει τη φετινή σεζόν να ρίξει το βάρος του στα 50χλμ., ωστόσο έχοντας στο μυαλό του την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα κάνει κάποιους αγώνες στα 20χλμ. βάδην. “Για την Ντόχα ο στόχος είναι η πρόκριση στα 50χλμ. βάδην.Παράλληλα θα κάνω κάποιους αξιολογημένους αγώνες στα 20χλμ. βάδην ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Έτσι μετά το Ρίο Μαγιόρ θα αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην της Αλεξανδρούπολης. Τα όρια για τους Ολυμπιακούς είναι πολύ δύσκολα, ωστόσο θεωρώ πως θα είμαι σε θέση να πάρω την πρόκριση μέσω του ranking”, είπε ο Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναχωρεί για την Πορτογαλία την Πέμπτη. Στο μίτιγκ της IAAF θα συμμετάσχει και η Πένυ Τσινοπούλου στα 20χλμ. βαδην γυναικών.

Κατεβάστε την εφαρμογή