Το “Kalithea Run” στις 7 Απριλίου στην Καλλιθέα

Ο αγώνας δρόμου “Kallithea Run” θα διεξαχθεί για 8η χρονιά την Κυριακή (7/4) με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και με διοργανωτή τον ΦΣ Καλλιθέας και τον Δήμο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ και του ΣΕΓΑΣ.

Οι δρομείς θα συμμετέχουν στα 10 χλμ με εκκίνηση στις 08:30 ενώ παράλληλα θα διεξάγεται και η σκυταλοδρομία 4Χ2,5χλμ, στα 5χλμ με εκκίνηση στις 10:00 ενώ στη διαδρομή 2,5 χλμ θα μετέχουν παιδιά κι ενήλικες.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Καλλιθέας παραβρέθηκαν και μίλησαν για τον αγώνα, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας και διοργανωτής του Kallithea Run Παναγιώτης Δημάκος και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου, Κωνσταντίνος Ευσταθίου.

«Ελπίζουμε ότι το μήνυμα θα δοθεί, ώστε και το 8ο Kallithea Run να μπορέσει να στεφθεί από επιτυχία. Ως πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας πιστεύω ότι η διοργάνωση θα είναι επιτυχημένη. Είναι ένας αγώνας θεσμός τον οποίο έχει εντάξει ο ΣΕΓΑΣ στο καλεντάρι του και γίνεται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας. Φέτος θα συγκεντρώσει 6.500 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις. Οι συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι σε όλες τις αποστάσεις είναι αυξημένες κατά 15%», τόνισε ο κ Δημάκος.

«Με μεγάλη χαρά συνδιοργανώνουμε και φέτος το KALLITHEA RUN που αποτελεί, πλέον, μια καθιερωμένη διοργάνωση με συμμετοχή ρεκόρ καθώς αναμένουμε να ξεπεράσει τις 6500 συμμετοχές. Μια διοργάνωση με πολύ υψηλό επίπεδο. Το Kallithea Run 2019 αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός που υπενθυμίζει στους πολίτες της Καλλιθέας τα ευεργετικά αποτελέσματα της άθλησης γενικότερα αλλά και του αγώνα δρόμου, πιο ειδικά. Υπάρχουν διαδρομές για κάθε πολίτη και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαδρομή των 2500μ στην οποία, θα φιλοξενηθεί ο κοινωνικού χαρακτήρα αγώνας δρόμου του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», είπε ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως το τέλος Μαρτίου στο http://www.kallithearun.gr
* Οι διοργανωτές του αγώνα ως φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα διαθέσουν μέρος των εσόδων του στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου»

Κατεβάστε την εφαρμογή