Ο Γιάννης Κυριαζής αναμένει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Ο Γιάννης Κυριαζής στα 23 του χρόνια έχει ήδη αποδείξει πως είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές της νέας γενιάς και ένας από τους κορυφαίους ακοντιστές της Ευρώπης.

Ο νεαρός, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού, απουσίαζε από το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, ενώ αναγκάστηκε να χάσει μέρος της της φετινής χειμερινής του προετοιμασίας, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο πρωταθλητής μας θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 10 Μαΐου, ώστε να συνεχίσει προετοιμασία και αγώνες, με στόχο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ομάδων (9-11/8) κι έπειτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα (28/9-6/10).

“Περιμένω επιτέλους να έρθω στην Ελλάδα και να μπω στους αγώνες. Ο τραυματισμός χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη, ωστόσο θεωρώ πως είναι σε καλό επίπεδο. Είναι πολύς ο καιρός που ταλαιπωρούμε κι περιμένω με μεγάλη προσμονή να γυρίσω επιτέλους στη δράση”, είπε ο Κυριαζής, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ. Ο έκτος πριν δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου έχει ατομικό ρεκόρ 88,01 μ. και στη Ντόχα θα κυνηγήσει να βρεθεί ψηλά στην τελική κατάταξη.

Κατεβάστε την εφαρμογή