Αλλαγή πλεύσης για Πολίτη και Τριβυζά ενόψει της θερινής σεζόν

Σε νέο περιβάλλον γυμνάζεται εδώ και αρκετό καιρό η Κορίνα Πολίτη, η οποία μετά την πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία της με τον Γιώργο Νούτση, επέλεξε να γυμναστεί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

Η Πολίτη έχει αποφασίσει φέτος να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα 400 μ., με προοπτική να κυνηγήσει επιδόσεις που θα της δώσουν θέση στην εθνική ομάδα και φυσικά τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις. Η νεαρή αθλήτρια έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στα 200 μ., αγώνισμα στο οποίο έχει πετύχει πολύ καλές επιδόσεις.

Ανάλογη στροφή έχει ήδη κάνει και ο Παναγιώτης Τριβυζά, που έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον ανοιχτό στίβο με προτεραιότητα στα 400 μ., που θα αποτελέσουν το βασικό του αγώνισμα. “Θεωρώ πως και τα δύο παιδιά θα είναι σε θέση να τρέξουν καλά στα 400 μέτρα. Το κοινό τους σημείο είναι ότι η ταχύτητα τους είναι σε υψηλό επίπεδο και με την ανάλογη προπόνηση θα μπορέσουν να σημειώσουν καλές επιδόσεις στην παρατεταμένη ταχύτητα”, είπε ο Περικλής Χατζηαναστασιάδης, που γυμνάζει ακόμη τον Γιάννη Νυφαντόπουλο και την Κατερίνα Λαφτσή. Οι δύο σπρίντερ προετοιμάζονται ήδη για τους πρώτους αγώνες της θερινής περιόδου, όπου αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Βασικός στόχος των τεσσάρων αθλητών είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, εκεί όπου η εθνικής μας ομάδα θα δώσει τη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Κατεβάστε την εφαρμογή