Γλασκώβη 2019: Εγινε η πρώτη προπόνηση στο Emirates Arena (vid)

Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης σύσσωμη στη Γλασκώβη, προκειμένου να συμμετάσχει στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Στην πόλη έφτασαν αρχικά οι τρεις πρωταθλητές μας, ο Κώστας Φιλιππίδης, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου με τους προπονητές τους και το βραδύ, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η ομάδα διαμένει μόλις 15 λεπτά από το Emiretas Arena όπου θα φιλοξενηθεί το στάδιο και εξίσου κοντά στα υπόλοιπα προπονητήρια που θα χρησιμοποιήσουν κατά την παραμονή τους στην πόλη.


Το πρωί της Πέμπτης πολλά από τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να κάνουν την προπόνηση τους στο Emirates Arena και να δοκιμάσουν για περίπου δύο ώρρες το στάδιο, όπου θα γίνουν οι αγώνες. Ανάμεσα σε αυτούς και η Βούλα Παπαχρήσρου που έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν τον αυριανό τελικό.

Η πρωταθλήτρια μας έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που την ανάγκασε να ακυρώσει όλους τους αγώνες στη σεζόν. Τη γνωριμία με το κεντρικό στάδιο επέλεξαν ακόμη ο ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Τατιάνα Γκούσιν, η Ελένη Πόλακ και ο Ανδρέας Δημητράκης.

https://www.instagram.com/p/Bua9nrAouKX/

https://www.instagram.com/p/Bua9TFhIBnW/

Κατεβάστε την εφαρμογή