Δυνατές παρουσίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Στα Τρίκαλα θα γίνει την Κυριακή (24/2) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών. Μια διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει τους αθλητές και τις αθλήτριες των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων και να εξελιχθεί σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικά θα είναι τα 10χλμ. Ανδρών με τη συμμετοχή αθλητών τόσο του μαραθωνίου όσο και των μεσαίων αποστάσεων. Ο περσινός νικητής Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ) θα είναι στα Τρίκαλα για να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του. Στην ίδια απόσταση πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει τόσο ο νικητής το 2018 στην κατηγορία Κ23, Γιώργος Τάσσης (Τρίτων Χαλκίδας), όσο και ο Μάρκος Γκούρλιας (ΑΟ Μυκόνου), ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στις γυναίκες η Ελευθερία Πετρουλάκη (ΑΟ Μυκόνου) θα κάνει πέρασμα από τον ανώμαλο δρόμο πριν συνεχίσει την προετοιμασία της για το μαραθώνιο, με στόχο το βάθρο των νικητριών θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση τόσο η Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας), η Αναστασία Καρακατσάνη (ΓΣ Γλυφάδας) και η περσινή νικήτρια στις Γυναίκες, Ανθή Κυριακοπούλου (ΓΣ Γλυφάδας).

Στις μικρότερες κατηγορίες ξεχωρίζουν οι Μάριος Αναγώστου (Αν. Λαμίας – Κ23), Εφη Φλώρου (ΓΣ Τρικάλων – Κ23),  Νικολέτα Κυνατίδου (ΓΣ Γλυφαδάς – Κ23), Δάφνη Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης – Κ20).

Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της άμεσης πληροφόρησης σχετικά με την αγωνιστική δραστηριότητα, θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας του το πρωτάθλημα από τα Τρίκαλα. 

Το πρωτάθλημα φιλοξενείται στην Πηγή Τρικάλων (θέση Σκαμνιές) για 6η φορά τα τελευταία επτά χρόνια.

Το  πρόγραμμα 
10:00 4χλμ. Κ20 – (Ν)
10:25 3χλμ. Κ18 – (Κ)
10:45 6χλμ. Κ20 – (Ε)
11:15 4χλμ. Κ18 – (Π)
11:40 10χλμ. (Α)
12:35 8χλμ. (Γ), 6χλμ Κ23 (Γ) 
13.20 8χλμ. Κ23 – (Α)

Κατεβάστε την εφαρμογή