Τάσσης, Πετρουλάκη και Φλώρου επέλεξαν…Μαρόκο

Στο Μαρόκο θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι Γιώργος Τάσσης και Ελευθερία Πετρουλάκη, ενόψει των υποχρεώσεων τους στους αγώνες του ανοιχτού στίβου.

Οι αθλητές μαζί με τον προπονητή τους Τάκη Γερακό θα μεταβούν στο Μαρόκο στις 27 Φεβρουαρίου και θα παραμείνουν εκεί για περίπου 40 ημέρες. Το γκρουπ του ομοσπονδιακού τεχνικού θα ακολουθήσει και η 20χρονη αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Εφη Φλώρου, που ζει και γυμνάζεται στα Τρίκαλα με τον προπονητή Δημήτρη Σούλα.  

Ο Τάσσης έχει ως πρώτο στόχο της θερινής σεζόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ., το οποίο θα γίνει στις 24 Απριλίου στα Μέγαρα, ενώ πριν το ταξίδι για το Μαράκο, θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος.

Η Πετρουλάκη την περσινή σεζόν δοκίμασε τις δυνάμεις της στον μαραθώνιο και έδειξε πως έχει το περιθώριο να κυνηγήσει καλές επιδόσεις. Η 28χρονη αθλήτρια θα γυρίσει λίγες ημέρες νωρίτερα από το Μαρόκο, προκειμένου στις 7 Απριλίου να τρέξει στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ με στόχο να κυνηγήσει ακόμη και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, το οποίο είναι 2.37.00.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται από την περσινή σεζόν και η Έφη Φλώρου, που τη νέα χρονιά θα διεκδικήσει τη συμμετχή της στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κ23. 

Κατεβάστε την εφαρμογή