33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Νίκη με φετινό ρεκόρ για Δουβαλίδη

φωτογραφία: eurokinissi

Ο Κώστας Δουβαλίδης μπορεί να βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. με 7.70, ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε όσο ικανοποιημένος ήθελε από την εμφάνιση του.

Ο πρωταθλητής μας έκανε κάποια τεχνικά λάθη στα δύο πρώτα εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κυνηγήσει την επίδοση που θα ήθελε. “Στην ουσία έβαλα ταχύτητα και μπήκα στα εμπόδια πριν από τρεις εβδομάδες. Από εδώ και πέρα επικεντρώνομαι στην προπόνηση και θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στη Γλασκώβη”, είπε ο Δουβαλίδης μετά την όγδοη νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Αναΐς Καραγιάννη δεν άκουσε την ανάκληση στον τελικό των 60 μ. εμπ. με αποτέλεσμα να τρέξει τη μισή διαδρομή και λίγα λεπτά αργότερα να κάτσει και πάλι στο βατήρα. Παρόλα αυτά η νεαρή βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με 8.54 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα. 

“Με επηρέασε η άκυρη εκκίνηση κι έτσι δεν μπόρεσα να κάνω την κούρσα που θα ήθελα. Ημουν καλά και θα μπορούσα να τρέξω ακόμη γρηγορότερα. Θα ήθελα να κάνω μία ακόμη κούρσα στη σεζόν κι έπειτα να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό”, είπε η νεαρή αθλήτρια. 

Κατεβάστε την εφαρμογή