33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Κόσμος στις εξέδρες, δράση στον αγωνιστικό χώρο

Δύο όρια συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης, δύο πανελλήνια ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες και καλές εμφανίσεις από πολλούς πρωταθλητές μας ήταν ο απολογισμός της πρώτης ημέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Η Ειρήνη Βασιλείου στα 400 μ., ο Μάκης Στεργιούλης στα 60 μ. ήταν οι δύο που έπιασαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ τα ρεκόρ σημείωσαν η Στέλλα Κωνσταντινίδου στα 400 μ. Κ18 και η Κυριακή Φιλτισάκου στα 3,000 μ. βάδην Κ20. Οι Τατιάνα Γκούσιν, Εμμανουήλ Καραλής και Κώστας Ζήκος κέρδισαν δικαίως το χειροκρότημα των χιλιάδων φίλων του στίβου που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους αγώνες, αφού έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γλασκώβης. 

Στη διάρκεια της πρώτης ημέρας ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε το ΙΕΚ Ακμή για την προσφορά του στον ελληνικό στίβο. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος βράβευσε τον Βαγγέλη Ροδόπουλο, με αφορμή την στενή συνεργασία που έχει η ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια με τα ΙΕΚ Ακμή και μέσα από την οποία πάνω από 80 αθλητές και αθλήτριες πήραν υποτροφία για τμήματα του ΙΕΚ και εξαφάλισαν ένα καλύτερο μέλλον.

Κατεβάστε την εφαρμογή