33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Απευθείας τελικοί σε τρία αγωνίσματα

Απευθείας τελικός θα γίνει σε τρία αγωνίσματα του 33ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (9-10/2) στο ΣΕΦ. 

Από τη διαδικασία του προκριματικού δεν θα χρειαστεί να περάσουν οι αθλητές των 60 μ. εμπ. Ανδρών, του ύψους Ανδρών και του ύψους Γυναικών.

Εξάλλου υπενθυμίζεται στα σωματεία πως οι αθλητές-τριες, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα πρέπει να φορούν και να αγωνίζονται ΜΟΝΟ με την επίσημη στολή του συλλόγου στον οποίο ανήκουν. Οι υπεύθυνοι των συλλόγων θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι Κανονισμοί της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) που αφορούν τη Διαφήμιση θα εφαρμόζονται. Στην περίπτωση που η αγωνιστική εμφάνιση συλλόγου δεν είναι σύμφωνα με όσα ορίζουν οι Κανονισμοί, οι υπεύθυνοι των συλλόγων με δική τους ευθύνη και πριν την είσοδο των αθλητών στην Αίθουσα Κλήσης,  θα πρέπει να φροντίσουν να καλύψουν τα μέρη εκείνα της στολής που είναι αντίθετα με τον κανονισμό με κατάλληλο υλικό το οποίο κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν θα αποκολλάται. 

ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ Η ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ή ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.

Ο κανονισμός αυτός θα έχει εφαρμογή εκτός από την αγωνιστική εμφάνιση και για τη φόρμα του αθλητή-τριας.
Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή