Στο εξωτερικό συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους κορυφαίοι πρωταθλητές μας

Σε εκτός συνόρων διοργανώσεις συνεχίζουν τις επόμενες ημέρες αρκετοί πρωταθλητές μας. Η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Μίλτος Τεντόγλου θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ της Μαδρίτης, η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Κώστας Φιλιππίδγς θα ταξιδέψουν για την Γαλλία και ο Κώστας Μπανιώτης θα είναι στην Μπάνσκα Μπίστριτσα.

Η Κυριακοπούλου θα κάνει τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν, μετά το 4,63 μ. της Καρλσρούης, ενώ ο Τεντόγλου θα πραγματοποιήσει την τρίτη του εμφάνιση στη χρονιά έχοντας παρακαταθήκη το 7,99 μ. της πρώτης του εμφάνιση στο Μιραμάς. Το Indoor Tour της Μαδρίτης θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής (8/2). Η Στεφανίδη έχει δείξει σε καλή κατάσταση και στο Ρουέν (Σάββατο, 9/2) θα επιδιώξει να βελτιώσει το φετινό της 4,74 μέτρα. Τον πέμπτο αγώνα του στη σεζόν θα κάνει στην πόλη του Ρουέν ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος έχει περάσει φέτος τα 5,70 μ. στον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν.

Στο μίτινγκ ύψους στην Μπάνσκα Μπίστρτιτσα θα συμμετάσχει το Σάββατο (9/2) ο Κώστας Μπανιώτης. Ο πρωταθλητής μας θα κάνει τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν με στόχο επίδοση καλύτερο από το φετινό του 2.26 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή