33ο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Την Δευτέρα 4/2 λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχών

Το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών και αθλητών.

Τα σχετικά έντυπα συμμετοχής και άλλες λεπτομέρειες για τον αγώνα που περιλαμβάνονται στην Προκήρυξη μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Παρακαλούνται όσοι Σύλλογοι δεν έχουν υποβάλλει τις δηλώσεις για τη συμμετοχή των αθλητριών και αθλητών τους στο πρωτάθλημα, να σπεύσουν να τις υποβάλλουν γιατί μετά την εκπνοή της προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτή καμία δήλωση.   

Με την υποστήριξη του ΟΑΚΑ

Και σε αυτό το Πρωτάθλημα υποστηρικτής της προσπάθειας για τη διεξαγωγή μιας άρτιας και επιτυχημένης διοργάνωσης είναι και το ΟΑΚΑ, το οποίο παραχώρησε στον ΣΕΓΑΣ υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στο ΣΕΦ για το διήμερο της δράσης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 και αναλυτικά:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
6.1 Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με e-mail το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] καθώς και στις κατά τόπους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμμία δήλωση συμμετοχής.

Σημείωση: σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κ. Φωτεινή Κασίδη, στο τηλέφωνο 211-18.77.735.

α) Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταχωρεί την ηλεκτρονική δήλωση του σωματείου και παράλληλα με ευθύνη των Τεχνικών Συμβούλων των Ε.Α.Σ. οι δηλώσεις θα ελέγχονται  για την  ορθότητά τους (δικαίωμα συμμετοχής – όρια ή προϋποθέσεις πρόκρισης – ηλικία – επίδοση) και θα υπογράφονται  από  τον  Τεχνικό  Σύμβουλο.

Οι Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. υποχρεούνται  μέχρι  την ΤΡΙΤΗ  5  Φεβρουαρίου  2019 να έχουν ενημερώσει πρώτα τα σωματεία τους και στη συνέχεια τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με e-mail: [email protected] ΜΟΝΟ εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε διορθώσεις – συμπληρώσεις στις δηλώσεις των σωματείων.
β) Προσοχή: Οι Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα έχουν την τελική ευθύνη να ενημερώσουν τα σωματεία της δύναμής τους για οποιεσδήποτε τροποποιήσεις γίνουν στις δηλώσεις που έχουν καταθέσει τα σωματεία στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και στις Ε.Α.Σ.

6.2 Η υποβολή της δήλωσης θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής (Excel) που έχει αναρτηθεί στο site της Ομοσπονδίας και σε καμμία περίπτωση σε οποιαδήποτε άλλη μορφή (pdf κ.α.)

6.3 Ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής το σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

6.4 Μετά την επεξεργασία και καταχώρηση των δηλώσεων συμμετοχής θα ανακοινώνονται στο site της Ομοσπονδίας οι λίστες συμμετοχής των αγωνισμάτων προκειμένου να ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ. 

Κατεβάστε την εφαρμογή