Ημερίδες κλειστού σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα

Ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό “Τασούλα Κελεσίδου” στη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια των αγώνων οι αθλητές του μήκους, του τριπλούν και της σφαιροβολία και οι αθλήτριες του μήκους, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Κυριάκος Ζώτος, που πριν από δύο εβδομάδες έστειλε τη σφαίρα στα 20,20 μ., επίδοση που αν επαναλάβει θα του δώσει το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

Στο τριπλούν θα συμμετάσχουν οι Μανώλης Μακρής, Παύλος Μπόφτσης και Δημήτρης Μονόπωλης, ενώ στο μήκος αναμένεται να πάρουν μέρος οι Μιχάλης Μερτζανίδης στους Άνδρες και Ελένη Κουτσαλιάρη στις Γυναίκες.

Το πρόγραμμα

Ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει την Κυριακή (3/2) και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η Ελένη Πόλακ μετά το 4,40 μ. του πρώτου της αγώνα και το 4,30 μ., πριν λίγες ημέρες στο ΣΕΦ θέλει να κάνει μία ακόμη καλή εμφάνιση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπου θα κυνηγήσει το όριο για τη Γλασκώβη. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών αναμένεται να πάρει μέρος ο Νίκος Νεράτζης. Στα 60 μ. ο Μάκης Στεργιούλης θα επιδιώξει την πρώτη του κούρσα στη σεζόν, λίγες ημέρες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το νέο πρόγραμμα στον Άγιο Κοσμά

Αγωνιστική δράση θα υπάρξει το Σάββατο και στην πόλη της Πάτρας με την ημερίδα κλειστού και την Κυριακή με τον αναπτυξιακό αγώνα σε ανώμαλο έδαφος στο δάσος της Καλογριάς. Στην ημερίδα έχουν δηλωθεί αθλητές από τις ΕΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, της και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν είναι η Μαργαρίτα Τσουκαλά σε ύψος και 60 μ. εμπ. και ο Αλέξης Αργυρόπουλου στο μήκος, Στην Πάτρα θα ταξιδέψει και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, προκειμένου να παρακολουθήσει τόσο την ημερίδα κλειστού όσο και το αναπτυξιακό πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος.

 

 

Το πρόγραμμα στην Πάτρα

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1.30΄

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Α – Γ

3.30΄

ΜΗΚΟΣ

ΠΠA΄

4.00΄

ΥΨΟΣ

Α – Π – ΠΠΑ΄

4.15΄

ΜΗΚΟΣ

Γ – Κ

60µ.

ΠΚΑ΄

4.30΄

60µ.

Κ

4.45΄

60µ.

Γ

5.00΄

ΜΗΚΟΣ

ΠΚ Α΄

5.15΄

60µ.

ΠΠΑ΄

5.30΄

ΥΨΟΣ

Γ – Κ – ΠΚΑ΄

5.30΄

60µ.

Π

5.45΄

60µ.

Α

6.00΄

60µ. ΕΜΠ

ΠΚΑ΄

ΜΗΚΟΣ

Α – Π

6.10΄

60µ. ΕΜΠ

Κ

6.20΄

60µ. ΕΜΠ

Γ

6.30΄

60µ. ΕΜΠ

ΠΠΑ΄

6.40΄

60µ. ΕΜΠ

Π

6.50΄

60µ. ΕΜΠ

Ε

ΤΡΙΠΛΟΥΝ

Α – Γ

7.00΄

60µ. ΕΜΠ

ΑΝΔΡΩΝ

Κατεβάστε την εφαρμογή