Στο Τρίνετσκ ο Μπανιώτης, στο Κότμπους ο Φιλιππίδης

Στο μίτινγκ του Τρίνετσκ αγωνίζεται σήμερα (Τρίτη, 29/1)  ο Κώστα Μπανιώτης, λίγες μόλις ημέρες από την παρουσία του στο Χουστοπέτσε, όπου συνοδεύτηκε από άλμα στα 2,26 μ., επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να ανέβει υψηλότερα και να κυνηγήσει επιδόσεις που θα του δώσουν το δικαίωμα να διεκδικήσει τη διάκριση στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα. Στην ίδια διοργάνωση ξεχωρίζει ακόμη ο Κινέζος Γιου Βανγκ, ο οποίος ήταν νικητής στο Χουστοπέτσε με 2,30 μ. , αλλά και οι Μπεντνάρεκ (Πολωνία), Ίβανιουκ (Σλοβακία) και Ριβέρα (Μεξικό). 

Τους αγώνες του σε ευρωπαϊκό μίτινγκ θα συνεχίσει και ο Κώστας Φιλιππίδης, που την Τετάρτη (30/1) θα αγωνιστεί στη διοργάνωση του Κότμπους. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,65 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει. Στη γερμανική πόλη θα βρίσκονται για να αγωνιστούν τόσο ο Σαμ Κέντρικς, που στο Παρίσι ξεπέρασε τα 5,84 μ., όσο και Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία). Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των Χολζντέπε (Γερμανία) και Βογιεκόβσκι (Πολωνία).

Κατεβάστε την εφαρμογή