Ελληνικό ενδιαφέρον την Κυριακή (27/1) στο Παρίσι

Ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης θα γίνει την Κυριακή (27/2) στο Παρίσι με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών απ΄όλο τον πλανήτη. Ανάμεσά τους θα είναι και τρεις πρωταθλητές μας, οι Δημήτρης Τσιάμης (τριπλούν), Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ) και Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ).

Ο Τσιάμης “ανοίγε騔 τη σεζόν στο Παρίσι με απώτερο στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Ο “χάλκινος” το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου θα επιδιώξει από τον πρώτο του κιόλας αγώνα να ξεμπερδέψει με το όριο των 16,50 μ., ου απαιτείται για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός.

Τον δεύτερο αγώνα του σεζόν θα κάνει στο Παρίσι ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τη σεζόν στις 12 του μηνός στην Ορλεάνη με άλμα στα 5,65 μέτρα. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης το 2017 στο Βελιγράδι ξεκινάει από αύριο μια σειρά αγώνων, που θα συνεχιστούν σε Γερμανία, Πολωνία και Γαλλία. 

Στο επί κοντώ θα αγωνιστεί και ο Εμμανουήλ Καραλής οχτώ ημέρες από το 5,55 μ. στο Μιραμάς της Γαλλίας, στον πρώτο του αγώνα μετά την δεκάμηνη απουσία από την ενεργό δράση. Ο νεαρός έχει ως πρώτο στόχο της σεζόν, το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο είναι 5,65 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή