Συνέχεια στο εξωτερικό για αρκετούς πρωταθλητές μας


Ο Κώστας Μπανιώτης επέλεξε να ξεκινήσει τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο στο μίτινγκ ύψους στο Χουστοπέτσε (Σάββατο, 26/1).

Ο έμπειρος άλτης του ύψους ολοκλήρωσε με επιτυχία του την προετοιμασία του και ευελπιστεί σε μία καλή σεζόν, με αποκορύφωμα τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θέλει να ξεμπερδέψει από νωρίς με το όριο των 2,26 μ., προκειμένου στη συνέχεια να επικεντρωθεί στην προπόνηση του. 

Στη Βοστώνη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της η Κατερίνα Στεφανίδη, οχτώ ημέρες από το εξαιρετικό ντεμπούτο της στο Ρίνο εκεί όπου ανέβηκε πάνω από τα 4,74 μέτρα. Η Στεφανίδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που θα επιδιώξει να αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Η πρωταθλήτρια μας κάνει τον τελευταίο της αγώνα στις ΗΠΑ, αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει τους αγώνες της στην Καρλσρούη (2/2).

Σε αγώνες στο εξωτερικό θα συνεχίσει τους αγώνες της και η Τατιάνα Γκούσιν. Η πρωταθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θα αγωνιστεί το Σάββατο (26/1) στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Χίρσον της Γαλλίας, με βασικό στόχο επίδοση καλύτερη από το 1,85 μ. της περασμένης εβδομάδας στον Άγιο Κοσμά. Η Γκούσιν έχει επικεντρωθεί στην βελτίωση της τεχνικής μέσα από την οποία ευελπιστεί στη σταδιακή βελτίωση και γιατί όχι και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Στη Βιέννη θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους οι πρωταθλητές των 800 μ. Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Χρήστο Κοτίτσας. Οι δύο αθλητές του Χρήστου Παπαχρήστου θέλουν από την αρχή της σεζόν να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις.

Κατεβάστε την εφαρμογή