Ο Κυριάκος Ζώτος θέλει να κλείσει θέση για Γλασκώβη

Να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση της Θεσσαλονίκης θέλει ο Κυριάκος Ζώτος, που από το περασμένο Σάββατο (19/1) έγινε ο τέταρτος κορυφαίος σφαιροβόλος όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.

Ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε τη σεζόν με βολή στα 20,20 μ. και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ. Παράλληλα η επίδοση του ήταν καλύτερη από το όριο συμμετοχής (20,15 μ.) για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, ωστόσο για να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, θα πρέπει να την επαναλάβει σε διοργάνωση όπου ισχύουν τα όρια πρόκρισης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μου. Από την περσινή σεζόν είχε φανεί πως μπορώ να κυνηγήσω μεγάλες βολές. Θα αγωνιστώ την Παρασκευή (25/1) στην ημερίδα του ΣΕΦ και στις 2 Φεβρουαρίου ίσως πάρω μέρος σε μίτινγκ στο Λουξεμβούργο”, είπε αρχικά ο αθλητής που γυμνάζεται  με τον Στάθη Χατζηστάθη και συμπλήρωσε: “Ο στόχος για τη χειμερινή σεζόν είναι να εξασφαλίσω τη συμμετοχή μου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης”. Ο Ζώτος έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο 19,47 μέτρα από το 2017.

Κατεβάστε την εφαρμογή