Την Τρίτη (15/1) ανοίγουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ ξεκινάει δυναμικά τις προετοιμασίες του για τα μεγάλα δρομικά γεγονότα του 2019 με πρώτη στάση τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος και τη συμμετοχή πάνω από 25.000 δρομέων όλων των ηλικιών.

 

Οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση, o οποίος διεξάγεται για 8η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής, ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου 2019 στη σελίδα www.athinahalfmarathon.gr.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία με τη δυναμική και την σταθερή και μεγάλη υποστήριξή της προσδίδει επιπλέον ενέργεια στην διοργάνωση.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης, μια ανοιξιάτικη εμπειρία του πολιτισμού και του αθλητισμού, ένας αγώνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη γοητεία της πόλης, δίνοντας έμφαση στο «μαζί», τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία.

Το ενδιαφέρον και φέτος αναμένεται να είναι υψηλό και με δεδομένο τα αυστηρά όρια συμμετοχής που αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα, τόσο στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, όσο και στους Αγώνες 5χλμ & 3χλμ, σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, και δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή σε έναν από τους φετινούς αγώνες του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Κατεβάστε την εφαρμογή