Ο Μέρλος ξεκινάει τη χρονιά στην Αλαμπάμα

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ξεκινήσει την Παρασκευή (11/1) ο Αντώνης Μέρλος, λίγες μόλις ημέρες από την επιστροφή του στις ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος το καλοκαίρι στο Τάμπερε βρίσκεται από τέλη Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ και έχει ήδη προσαρμοστεί στα δεδομένα του Πανεπιστημίου του. Ο αθλητής θα ξεκινήσει τη σεζόν στην Αλαμπάμα με στόχο να δει από νωρίς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

“Η αλήθεια είναι πως ο κλειστός δεν είναι ο αγαπημένος μου, αλλά πιστεύω ότι θα πάει αρκετά καλά. Θεωρώ πως μπορώ να είμαι στον τελικό του NCAA και στη διάρκεια της σεζόν να κυνηγήσω καλές επιδόσεις”, είπε ο νεαρός, που το διάστημα που έμεινε στην Ελλάδα, μετά την περίοδο του καλοκαιριού γυμνάστηκε στον γκρουπ του Γιώργου Τσούγκου μαζί με τον Κώστα Μπανιώτη. “Η παρέα με τον Μπανιώτη ήταν πολύ καλή, αφού μου έδινε συμβουλές, ενώ κάναμε και κόντρες. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις ΗΠΑ, γιατί προτεραιότητα έχουν οι σπουδές. Το καλοκαίρι θα έχω και πάλι την ευκαιρία να γυμναστώ με τον Μπανιώτη”, είπε ο 20χρονος, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 2,15 μ., επίδοση θέλει να βελτιώσει στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μέρλος το καλοκαίρι ξεπέρασε τα 2,23 μ. βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων.

Κατεβάστε την εφαρμογή