Ικανοποίηση για το πρώτο καμπ του 2019 (vid)

Μπόλικο κέφι, πολλά χαμόγελα, μεγάλο ενδιαφέρον και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά και προσπάθεια είχαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στη δεύτερη ημέρα του προπονητικού καμπ για τα σπριντ, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Για μία ακόμη φορά ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε να ξεκινήσει τη χρονιά με καμπ, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και τους προπονητές τους, να βρεθούν στο ίδιο στάδιο, να αλλάξουν απόψεις και ερεθίσματα και να οραματιστούν τη νέα χρονιά, που περιλαμβάνει σπουδαίες προκλήσεις.

Στην πρώτη ημέρα του καμπ τη διαδικασία βοήθησε η πρωταθλήτρια των σπριντ Μαρια Μπελιμπασάκη, ενώ τη δεύτερη ημέρα, τον αντίστοιχο ρόλο ανέλαβε ο σπρίντερ, Παναγιώτης Τριβυζάς.

Το σημερινό πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε δρομικές ασκήσεις, εκκινήσεις, αλλά και αλλαγές παρουσία και των εθνικών προπονητών όλων των κατηγοριών. Στη συνάντηση που ακολούθησε της προπόνησης έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους αθλητές. “Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για την χρονιά που ξεκίνησε. Είναι ένεση αισιοδοξίας να ξεκινάει η χρονιά με ένα καμπ. Να είστε υγιείς, να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας και να μας προσφέρετε χαρά. Θέλω να σας ευχαριστήσω, εσάς, τους προπονητές σας, τις οικογένειες σας για τη στήριξη που σας προσφέρουν. Θέλω να σας ζητήσω και συγνώμη για τις φορές εκείνες που δεν μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε όσο θα θέλαμε. Η προσπάθεια μας είναι να καλύπτουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες σας. Είναι αλήθεια πως παρά την οικονομική κρίση, καταφέραμε στο ΣΕΓΑΣ να πετύχουμε αρκετά πράγματα, χάρη στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Το 2018 ήταν εντυπωσιακή σεζόν, αυτό σημαίνει πως ο πήχης είναι ψηλά. Η κοινωνία περιμένει από εμάς να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο, χρονιά σημαντική στις δικές σας ηλικίες με σημαντικούς αγώνες. Σε αυτό το πλάνο που εκπονούν οι εθνικοί προπονητές έχετε όλοι ρόλο και θέση. Και γι΄αυτό θέλω να σας ζητήσω να έχετε συνεργασία με τους προπονητές σας, να συνεργαστείτε και με τους εθνικούς προπονητές, αλλά και μεταξύ σας”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, που δεν παρέλειψε να παροτρύνει τους νεαρούς και τις νεαρές να μην παραμελήσουν τις σπουδές τους και να δουν τις δυσκολίες της εποχής ως ευκαιρία και όχι ως πρόβλημα. Στη διάρκεια της συνάντησης ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας μίλησε στους τεχνικούς για τεχνικά ζητήματα, αλλά και για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου.

 

https://www.instagram.com/p/BsNSR0vCQP1/

 

https://www.instagram.com/p/BsNRAiECkKF/

 

https://www.instagram.com/p/BsNQXqICmiE/

 

https://www.instagram.com/p/BsNM3pXCNEi/

Κατεβάστε την εφαρμογή