Πλησιάζει το ντεμπούτο του Κώστα Φιλιππίδη

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη στους αγώνες του κλειστού στίβου έχει ξεκινήσει.

Ο πρωταθλητής μας θα έχει την πρώτη του εμφάνιση στις 12 Ιανουαρίου στην Ορλεάνη, σε μία διοργάνωση όπου έχει επιλέξει να ανοίξει αρκετές φορές στο παρελθόν, τη σεζόν.

Ο Φιλιππίδης ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία του και πλέον απομένει να ξεκινήσει την…αγαπημένη του συνήθεια, τους αγώνες, προκείμενου να δει σταδιακά την δουλειά να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχει έντονη αγωνιστική παρουσία, με αποκορύφωμα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης (1-3/3), διοργάνωση στην οποία πριν δύο χρόνια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Εξάλλου, το περιοδικό Track and Field, ανακοίνωσε το ετήσιο ranking ανά αγώνισμα με τον Κώστα Φιλιππίδη να είναι ο μόνος Ελληνας Άνδρας στο αγώνισμα του στην πρώτη δεκάδα. Ο έμπειρος αθλητής βρίσκεται στην ένατη θέση του επί κοντώ, χάρη στις συνολικά καλές παρουσίες του σε μίτινγκ και αγώνες με την εθνική ομάδα.

Ο Φιλιππίδης το 2018 κατέλαβε την δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία, στο Indoor tour της IAAF, ενώ ήταν έκτος το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς στην ιστορία της διοργάνωσης.  Στη σχετική λίστα του track and field υπάρχουν και τρεις Ελληνίδες (διαβάστε εδώ)

Κατεβάστε την εφαρμογή