Δυνατές κούρσες στους αγώνες “Ευάγγελος Δεπάστας”

Στο Σχηματάρι θα γίνουν την Κυριακή (27/5) οι αγώνες “Ευάγγελος Δεπάστας” με τη συμμετοχή πολλών καλών Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Η διοργάνωση αποτελεί κριτήριο – σε ορισμένα αγωνίσματα – για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων γεγονός που μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το κίνητρο των αθλητών και το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στον αγώνα.
Τα αγωνίσματα των μεσαίων αποστάσεων είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού σε αυτά έχουν δηλωθεί κορυφαίοι αθλητές μας. Στα 1.500 μ. των γυναικών θα τρέξουν μεταξύ άλλων οι Ανθή Κυριακοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Αθηνά Κοίνη, αλλά και οι νεαρότερες Κωνσταντίνα Χάντζου και Δάφνη – Ευτυχία Λαβασά.

Στα 5.000 μ. Ανδρών θα πάρει μέρος ο Κώστας Γκελαούζος, ενώ στα 400 μ. εμπ., οι Πέτρος Κυριακίδης, Κώστας Νάκος και Άρης Δρίτσας, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δεύτερη κούρσα μέσα στο διήμερο, αφού θα τρέξουν και στη Βάρη.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών οι Ελπίδα Τόκα και Εφη Θεοδώρου θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τον συναγωνισμό να κυνηγήσουν επίδοση κοντά στα 59.00. Τον αγώνα διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τανάγρας σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας.

Τα αγωνίσματα κριτήριο για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων είναι τα εξής:

Ανδρες: 800 μ., 1.500 μ., 5.000 μ., 400 μ. εμπ., 3.000 μ. στιπλ, σφαιροβολία

Γυναίκες: 800 μ., 1.500 μ., 5.000 μ., 400 μ. εμπ.

Οι συμμετοχές

Κατεβάστε την εφαρμογή