Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ


Συνάντηση στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ είχε σήμερα ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές δημιουργίας σταδίου

στίβου διεθνών προδιαγραφών σε έκταση της ΓΓΑ στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου το ενδιαφέρον του έχει εκφράσει και ο Δήμαρχος της πόλης Σταύρος Κασιμάτης με τον οποίο έχουν γίνει ανάλογες επαφές και επισκέψεις στο χώρο από τους κκ Σεβαστή, Κασιμάτη και συνεργάτες τους.     

Η δημιουργία σταδίου στην περιοχή έρχεται να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά την «απώλεια» για τον στίβο του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες διεξαγωγής αγώνων Πανελληνίου κα Διεθνούς επιπέδου στο λεκανοπέδιο.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να ξεκινήσουν συντονισμένες πρωτοβουλίες από την Περιφέρεια, το Δήμο και τον ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να διαμορφωθεί η πρόταση για τη δημιουργία του σταδίου η οποία θα υποβληθεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την τελική έγκριση και υλοποίηση.

Ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής τόνισε μετά την συνάντηση «Η παραχώρηση του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» και η καταστροφή του ελαστικού τάπητα στίβου στο ΟΑΚΑ έχουν στερήσει την δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων στίβου Πανελληνίου και Διεθνούς επιπέδου σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο Αττικής τα τελευταία χρόνια.

Εκτός από τις επαφές με την αθλητική ηγεσία, ο ΣΕΓΑΣ, αξιοποιεί το ειλικρινές ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ Γαβρίλη αλλά και Δημάρχων της περιοχής, αναζητώντας μια ρεαλιστική λύση για αγωνιστικές εγκαταστάσεις με τις κατάλληλες προδιαγραφές στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πρόταση η οποία είναι υλοποιήσιμη εφόσον υιοθετηθεί και από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στον οποίο και θα υποβληθεί όταν είμαστε έτοιμοι.»    
 

Κατεβάστε την εφαρμογή