Στην Ισπανία ο βασικός κύκλος αγώνων του Κώστα Μπανιώτη

Στην Ισπανία θα γίνουν οι πρώτοι δυνατοί αγώνες του Κώστα Μπανιώτη στη θερινή περίοδο.

Ο πρωταθλητής μας άνοιξε τη σεζόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου με μικρή φόρα ξεπέρασε τα 2,24 μ. στο ύψος και θα συνεχίσει την Κυριακή (27/5) στα “Χειμωνίδεια”.

Ωστόσο ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θα κυνηγήσει τα πρώτα μεγάλα άλματα της σεζόν την 1 Ιουνίου στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Αντουχάρ της Ισπανίας. Ο Μπανιώτης θα παραμείνει για μία εβδομάδα στην Ανδαλουσία, προκειμένου το Σάββατο (8/6) να συνεχίσει τους αγώνες του στην Ουέλβα.

Πρώτος στόχος του αθλητή στη σεζόν είναι η διάκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα (27-30/6), ωστόσο πριν από τη διοργάνωση της Ισπανίας, θέλει να κάνει έναν ακόμη αγώνα.

“Θα κάνω την Κυριακή μία καλή προπόνηση στα Χειμωνίδεια, προκειμένου να τιμήσω με τη συμμετοχή μου τον άνθρωπο που τόσα πρόσφερε στο αγώνισμα και στο στίβο γενικότερα. Στη συνέχεια θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ για περίπου δέκα ημέρες στην Ισπανία, όπου θα συνδυάσω προπόνηση και αγώνες. Η προπόνηση πηγαίνει πολύ καλά”, είπε ο Μπανιώτης, που μέσα στον προγραμματισμό του έχει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, διοργάνωση για την οποία θα κυνηγήσει το όριο (2,28 μ.) στους αγώνες που ακολουθούν.

Κατεβάστε την εφαρμογή