Η Τατιάνα Γκούσιν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε η Τατιάνα Γκούσιν, που τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κνήμη του δεξιού της ποδιού κι έτσι απείχε από την περίοδο του κλειστού στίβου. 
Η έμπειρη αθλήτρια του ύψους διανύει φέτος την τελευταία της σεζόν στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια και παράλληλα ευελπιστεί να επιστρέψει δυνατή στην αγωνιστική δράση. Η 24χρονη αθλήτρια έκανε το Σάββατο (7/4) τον πρώτο της αγώνα μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο οποίος ήταν για εκείνη η ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό. 
 
Η Γκούσιν ξεπέρασε το 1,81 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση, στη διοργάνωση που έγινε στη Τζόρτζια και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη εμφάνιση της σε περίπου δέκα ημέρες. “Είναι πολύ νωρίς ακόμη να πω με βεβαιότητα ποιοι είναι οι στόχοι μου για τη θερινή σεζόν. Αρχικά αυτό που επιδιώκω είναι να συνηθίσω τη φόρα μου και να μπω και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό, σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξω να ανέβω όσο υψηλότερα γίνεται”, είπε η Γκούσιν που υπό κανονικές συνθήκες θα σκεφτόταν ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο είναι 1,92 μέτρα. Η Γκούσιν έχει ατομικό ρεκόρ 1,91 μ. από τον περασμένο Ιούνιο στο Γιουτζίν.
 

Κατεβάστε την εφαρμογή