Ανανέωση συνεργασίας ΣΕΓΑΣ – Synergy O.E.

Logo gia site

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, ανανέωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία SYNERGY O.E.  με την οποία τι επόμενες ημέρες θα υπογραφεί και η σχετική σύμβαση.

Η SYNERGY, με επικεφαλής τον κ. Μάκη Ασημακόπουλο,  έχει την ευθύνη του Γενικού Συντονισμού του Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου Αθήνας, του Run Greece και του προγράμματος Μάρκετινγκ του ΣΕΓΑΣ και έχει πολύ σημαντική συμβολή στην εντυπωσιακή ανάπτυξη τους τα τελευταία 13 χρόνια, πλαίσιο της προσπάθειας του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που ξεκίνησε με πρόεδρο το Βασίλη Σεβαστή και συνεχίζεται με τον Κώστα Παναγόπουλο.  

Ο ΣΕΓΑΣ και η SYNERGY O.E. συνεχίζουν το ευέλικτο και πλήρως αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας και συνεργασίας μίας Ομοσπονδίας με μία ιδιωτική εταιρεία, ένα μοντέλο που έχει αποδώσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη, οργάνωση και επικοινωνία των δρομικών γεγονότων και έχει δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ τόσο με τον κρατικό τομέα, τους θεσμικούς συνεργάτες και δεκάδες άλλους διοργανωτές μαραθωνίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και με τον ιδιωτικό τομέα, τους ιδιώτες συνεργάτες και τη χορηγική αγορά.  

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω ο κ. Ασημακόπουλος συνεχίζει στην κατεύθυνση της στρατηγικής αναβάθμισης και εξέλιξης του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Αθήνας   και ιδίως στην προσπάθεια για τη διεύρυνση της απήχησης τους στη διεθνή αγορά, στην   υλοποίηση των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν την περαιτέρω αύξηση του αριθμού των δρομέων, στην προβολή τους σε διεθνή δίκτυα, στην εμπορική τους αξιοποίηση σε νέες αγορές και τέλος, στην ενίσχυση του χορηγικού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ. Στα πλαίσια αυτά στην  Εκτελεστική Επιτροπή του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Αθήνας   συμπεριλαμβάνεται η κυρία Τότα Γκολφινοπούλου, η οποία θα αναλάβει τα καθημερινά και επιχειρησιακά θέματα αυτών των αγώνων.

Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί την SYNERGY Ο.Ε. τον κ. Μάκη Ασημακόπουλο και όλα τα στελέχη της για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των δρομικών γεγονότων και του χορηγικού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι στα χρόνια που έρχονται η συνεργασία αυτή θα αποδώσει ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα.                    

Κατεβάστε την εφαρμογή