Με επίκαιρο και σημαντικό θέμα το φετινό συμπόσιο της AIMS

Ένα πολύ επίκαιρο θέμα που σχετίζεται άμεσα με τις διοργανώσεις Μαραθωνίων και δρομικών αγώνων, απασχόλησε τους 100 και πλέον εκπροσώπους δρομικών γεγονότων από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν σήμερα στο 12ο Διεθνές Συμπόσιο που συν-διοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ με την AIMS (Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων) στο ξενοδοχείο Hilton.

«Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR), Επιπτώσεις στα δρομικά γεγονότα», ήταν το θέμα που απασχόλησε τους πολύ αξιόλογους ομιλητές αλλά και τους παριστάμενους που υπέβαλλαν πολλές και εύστοχες ερωτήσεις.  

Κεντρικοί ομιλητές ήταν συγκεκριμένα, η ειδική σε θέματα Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λίνα Μήτρου, το εξειδικευμένο στέλεχος στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς Στρατηγικής Πληροφοριακών Συστημάτων, Διοίκησης Ποιότητας, Εταιρικής Επικοινωνίας και Διαχείρισης Κρίσεων στην εταιρεία Priority, Κώστας Γιαννόπουλος, η υπεύθυνη προστασίας δεδομένων του Μαραθωνίου της Βαλένθια Τρινιδάδ Αλφόνσο, Αλεχάνδρα Σιλβέστρε και ο γενικός συντονιστής του Μαραθωνίου του Μιλάνο Τζενεράλι, Αντρέα Μπάσο.

Τις εργασίες του Συμποσίου άνοιξε ο πρόεδρος της AIMS, Πάκο Μποράο. Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΑΜΑ, Παναγιώτης Δημάκος που αναφέρθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία με την AIMS, και καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και η επίσης αντιπρόεδρος του συμβουλίου, Ξένια Αργειτάκη. Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμα εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, ο Σπύρος Πάντζας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Θεμάτων καθώς και η Ελένη Γερολυμάτου, επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων του Ε.Ο.Τ. 

Κατεβάστε την εφαρμογή