Στο Παναθηναϊκό στάδιο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σεμπάστιαν Κόε

Το βράδυ της Τετάρτης (5/12) θα έρθει στην Ελλάδα ο Σεμπάστιαν Κόε, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι στη χώρα μας, ως πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου.

Ο Βρετανός το πρωί της Πέμπτης (6/12, 09.45) θα ξεναγηθεί στο Παναθηναϊκό στάδιο, στο εμβληματικό στάδιο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στο περιθώριο της ξενάγησης και συγκεκριμένα 10.15 με 10.30 ο Κόε θα είναι στη διάθεση του Τύπου, διάστημα στο οποίο θα κάνει δηλώσεις και θα φωτογραφηθεί.

Λίγο αργότερα, στις 10.50, ο Κόε συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο πρόεδρος της IAAF έρχεται στην Ελλάδα με αφορμή το Γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης, το οποίο θα γίνει την Πέμπτη (6/12) στις 19.30 στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Ο Κόε αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του αθλητισμού. Διέγραψε λαμπρή πορεία ως αθλητής, αφού υπήρξε κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε 800 μ. και 1.500 μ., ενώ κατέκτησε μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Παγκόσμιο κλειστού.

Πριν γίνει ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ήταν πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 και πρόεδρος της ολυμπιακής επιτροπής της χώρας του, ενώ διατέλεσε και Βουλευτής στο βρετανικό κοινοβούλιο.

Κατεβάστε την εφαρμογή