Σε εξαιρετικό κλίμα οι συναντήσεις του Παναγόπουλου στην Κρήτη

Την καθολική στήριξη των τοπικών φορέων των Χανιών και της Περιφέρειας θα έχει το διεθνές μίτινγκ “Βενιζελεια-Χανιά” που θα γίνει στις 9 Ιουνίου στο στάδιο των Χανίων. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος βρέθηκε σήμερα στα Χανιά, όπου είχε σειρά από συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να προχωρήσουν ζητήματα που αφορούν στην διοργάνωση του αγώνα, αλλά και τις εργασίες που απαιτείται να γίνουν στο στάδιο “Ελενα Βενιζέλου”.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ συναντήθηκε διαδοχικά με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, τον Δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βαμβουκά και τον Δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, που στο σύνολο τους έδειξαν όχι μόνο την ικανοποίηση τους, που η πόλη θα φιλοξενήσει έναν αγώνα αυτού του επιπέδου, αλλά και τη διάθεση τους να στηρίξουν έμπρακτα το εγχείρημα. Εξίσου σημαντική θα είναι η συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, που για μία ακόμη φορά θα στηρίξει μια διοργάνωση στίβου. Η ομοσπονδία επιχειρεί φέτος να επιστρέψει δυνατά στη διοργάνωση ενός μίτινγκ, σε μια πόλη, τα Χανιά, με μπόλικη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και με κοινό που έχει δείξει στο παρελθόν πως γνωρίζει στίβο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το στάδιο, προκειμένου να δει τους χώρους, αλλά και την προπόνηση των αθλητών και αθλητριών της πόλης.

Κατεβάστε την εφαρμογή