Η Παπαχρήστου “μάζεψε” εικόνες και ετοιμάζεται για Γλασκώβη

Στο υψόμετρο του Μπέλμεγκεν βρέθηκε για περίπου 15 ημέρες η Βούλα Παπαχρήστου, όπου πραγματοποίησε μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, την προετοιμασία της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου. 

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν είχε την ευκαιρία όχι μόνο να βάλει τις βάσεις για τη δύσκολη σεζόν, αλλά να γυμναστεί με μια άλλη σπουδαία αθλήτρια του τριπλούν στην Ευρώπη, την Γκαμπριέλα Πέτροβα. Το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκια γυμνάστηκε μαζί με το γκρουπ του Βούλγαρου προπονητή, Ατανάς Ατανάσοβ, γεγονός που μόνο θετικές επιρροές είχε για το σύνολο των αθλητών. “Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την προετοιμασία μου. Ηταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Κάναμε καλή δουλειά και σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να κάνω μεγάλο μέρος της προπόνησης μου με την  Γκαμπριέλα Πέτροβα. Είναι ωραίο να βλέπεις κι άλλους αθλητές να γυμνάζονται και να παίρνει εικόνες από αυτούς”, είπε η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: “Η δουλειά συνεχίζεται πλέον στην Ελλάδα με στόχο πάντα τους αγώνες του κλειστού στίβου. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσουμε, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι αγώνες που θα κάνω να είναι περιορισμένοι”, είπε η Παπαχρήστου και εξήγησε: “Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως μου  έκανε καλό που το καλοκαίρι δεν έκανα πολλούς αγώνες, αφού απέδωσα τα μέγιστα στο Βερολίνο. Ο προπονητής μου θέλει να κάνω μετρημένους αγώνες και να πάω διψασμένη στη Γλασκώβη”.

Αναφορικά με την έναρξη των εμφανίσεων της στον κλειστό στίβο, είπε: “Δεν το γνωρίζω ακόμη, ωστόσο θεωρώ πως όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος η αρχή θα γίνει με το μήκος. Το 2019 οι εμφανίσεις μου στο μήκος ίσως αυξηθούν και αυτό κυρίως γιατί η συμμετοχή μου στο αγώνισμα με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη στο τριπλούν. Είναι ένα αγώνισμα που δεν με στρεσάρει ψυχολογικά και σωματικά και παράλληλα με κρατάει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση”. Η Παπαχρήστου τον Μάρτιο του 2019 θα επιδιώξει να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, να προσθέσει μία ακόμη διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό της.

Κατεβάστε την εφαρμογή