Στην Αθήνα το Γκαλά της ABAF με την παρουσία των Κόε και Χάνσεν

Σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού θα έρθουν στην Αθήνα με αφορμή το φετινό Γκαλα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας στίβου, για την βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2018.

 

Η εκδήλωση, την οποία θα διοργανώσει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΑBAF θα γίνει την Πέμπτη (6/12) στο ξενοδοχείο Τιτάνια με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών αθλητριών και προσωπικοτήτων του αθλητισμού.

Στην Ελλάδα θα ταξιδέξουν για το κορυφαίο γεγονός των Βαλκανίων ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σεμπάστιαν Κόε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σβέιν Άρνε Χάνσεν, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κωστα Παναγόπουλο, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή και τον αντιπρόεδρο και μέλος της ABAF, Παναγιώτη Δημάκο. Στην Αθήνα θα έρθουν και τα μέλη του συμβουλίου της ΑBAF με τον πρόεδρος της, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

Στο Γκαλά της ABAF θα αναδειχθούν οι κορυφαίοι σε Άνδρες και Γυναίκες, καθώς και οι ανερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες. Ο ΣΕΓΑΣ φιλοξενεί για πρώτη φορά το Γκαλά της ABAF, το οποίο ξεκίνησε ως θεσμός το 2011.

Κατεβάστε την εφαρμογή