Ο 36ος ΑΜΑ στέλνει vibes σε όλο τον κόσμο

 Άνοιξε πιλοτικά για το κοινό η επίσημη, διεθνής κοινότητα “Αthens Marathon. The Authentic” στο Viber με πλούσιο υλικό και συναρπαστικά στιγμιότυπα.

 

Με στόχο τη διάδοση του παλμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σε όλο τον κόσμο μέσα από τη χρήση των πιο σύγχρονων, ψηφιακών εργαλείων, ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης θέτει ο ΣΕΓΑΣ στη διάθεση των φίλων του θεσμού.

Ξεκινώντας από σήμερα, ο Mαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός (Αthens Marathon. The Authentic) ανοίγει πιλοτικά τη δική του κοινότητα στο Viber, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εκατομμύρια χρήστες της εφαρμογής παγκοσμίως να έχουν άμεση και γρήγορη πληροφόρηση για τη διοργάνωση.

Η κοινότητα «Athens Marathon. The Authentic» είναι δημόσια και όλοι μπορούν να γίνουν μέλη, πατώντας εδώ (από το κινητό τους) και εφόσον έχουν εγκαταστήσει το Viber. Το νέο αυτό κανάλι επικοινωνίας θα προσφέρει πλούσιο και πρωτότυπο υλικό όπως βίντεο από τη διαδρομή και τις παράλληλες εκδηλώσεις του 4ημέρου, φωτογραφίες, δηλώσεις των αθλητών και των στελεχών του ΣΕΓΑΣ, της οργανωτικής επιτροπής και άλλα συναρπαστικά στιγμιότυπα.

Καθώς σημαντικό κομμάτι και ψυχή της διοργάνωσης, εκτός από τους δρομείς αποτελούν και οι χιλιάδες εθελοντές, εκτός από την ενημέρωση, στόχος της κοινότητας θα είναι τόσο η διάδοση των αξιών που πρεσβεύει ο ιστορικός θεσμός, όσο και η κινητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων προς τον εθελοντισμό,.

Συνδεθείτε στη Viber κοινότητα ATHENS MARATHON.THE AUTHENTIC και ζήστε τον παλμό του Αυθεντικού Μαραθωνίου!

Οδηγίες σύνδεσης

Μπείτε στην κοινότητα ATHENS MARATHON.THE AUTHENTIC πατώντας από το κινητό σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQA0vJHmMlnjokijSbowC5cZhYDsVgPZlf223ur9RynXCZPv5TnYz3jgxACFBW1C&lang=en

 ή πληκτρολογώντας  @ATHENS MARATHON.THEAUTHENTIC στο πεδίο αναζήτησης του Viber.

 

 

 

 

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή