Ολυμπιονίκες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο


Δυναμική θα είναι η εκπροσώπηση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της προσεχούς Κυριακής (11 Νοεμβρίου) αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες που θα διεξαχθούν εκείνη την ημέρα.

Τα 5.000 μέτρα συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στον πρωινό αγώνα ξεχωρίζει η συμμετοχή της ασημένιας Ολυμπιονίκου στο ύψος, Νίκης Μπακογιάννη και του επίσης ασημένιου Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία, Δημήτρη Μούγιου.

Στον απογευματινό αγώνα οι συμμετοχές είναι περισσότερες: Πηγή Δεβετζή (στίβος), Σοφία Παπαδοπούλου (ιστιοπλοία),  Βούλα Ζυγούρη (πάλη), Αντωνία Μωραίτη (πόλο), Νέρι Νιαγκουάρα (κολύμβηση), Ελένη Γεωργίου (συγχρονισμένη κολύμβηση), Μαρία Λουίζα Βρυώνη (πάλη), Φωτεινή Βαβάτση (τοξοβολία), Άννα Στρούμπου (άρση βαρών).

Στην ίδια απόσταση θα βρεθούν στην γραμμή εκκίνησης πέρα από τους επίσημους δρομείς, μέλη διαφόρων φορών-οργανισμών που θα έχουν πολυπληθή ομάδα. Τέτοια είναι του ΟΠΑΠ, της Aegean, της ADIDAS, Powerade, ACTION AID, ERGO, ΕΠΕ, ALPHA BANK, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κλπ.

Ομάδα θα έχει η AIMS, οι Πρεσβείες στην Ελλάδα της Ρωσίας και της Πολωνίας, το ΟΡΑΜΑ Ελπίδα, η AVRA, η Japanese Association for Authentic  Marathon (είναι μεγάλη η αγάπη των Ιαπώνων στην κλασική διαδρομή) και πολλοί-πολλοί ακόμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή