Στο υψόμετρο του Μπέλμεκεν το γκρουπ του Πομάσκι

Στο γνωστό προπονητικό κέντρο του Μπέλμεκεν στην Βουλγαρία θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, Βούλα Παπαχρήστου και Μίλτος Τεντόγλου, αλλά και οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και Λίλη Αλεξούλη θα βρεθούν από τις 6/11 έως τις 21/11, στο υψόμετρο του Μπέλκεμεν, στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν μεγάλο όγκο προπόνησης.

Στο σύνολο τους οι αθλητές προετοιμάζονται για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου με τη Βούλα Παπαχρήστου και τον Μίλτο Τεντόγλου να έχουν ήδη στο μυαλό τους το επόμενο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Η Παπαχρήστου το 2017 ήταν τρίτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Βελιγραδίου, θέση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στους αγώνες της Γλασκόβης. Άλλωστε η 29χρονη πρωταθλήτρια βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της ζωής και δείχνει πιο ώριμη και ανταγωνιστική από ποτέ. Με υψηλές προσδοκίες θα συμμετάσχει στους αγώνες του χειμώνα και ο Μίλτος Τεντόγλου, που λίγους μήνες από το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Βερολίνο, θα κυνηγήσει την πρώτη διάκριση της καριέρας του στον κλειστό στίβο. Τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός της περιόδου θα διεκδικήσουν τόσο η Λίλη Αλεξούλη, όσο και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, ο οποίος επέστρεψε υγιής και έτοιμος να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από τον περσινό τραυματισμό. O 19χρονος άλτης έχει ατομικό ρεκόρ 7,69 μ. στον κλειστό στίβο, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει.

Κατεβάστε την εφαρμογή