Υψηλές προσδοκίες για το γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου

Την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά έχουν ξεκινήσει οι αθλητές και αθλήτριες του Μιχάλη Αναγνώστου.

Το γκρουπ αποτελείται από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που άφησαν εξαιρετικά δείγματα την χρονιά που πέρασαν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Σάκης, ο οποίος έτρεξε στον τελικό των 3.000 μ. στιπλ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Τάμπερε. Με αξιώσεις ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και η Άρτεμις Αναστασίου, που το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από το πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων στα 200 μ., αλλά και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τάμπερε.

«Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει την προπόνηση τους εδώ και αρκετές εβδομάδες, η οποία πάει πολύ καλά. Ο Σάκης έχει ήδη κάνει τρεις εβδομάδες προετοιμασία στο Καρπενήσι. Πρόκειται για έναν αθλητή με μεγάλη θέληση και διάθεση να δουλέψει σωστά. Οι προετοιμασίες στο υψόμετρο θα τον βοηθήσουν πολύ να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Στόχος του στη σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων», είπε ο Αναγνώστου και συμπλήρωσε: «Τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 θα διεκδικήσει τόσο η Άρτεμις Αναστασίου στα 200 μ., και ο Γιώργος Μηλιαράς στα 1.500 μέτρα, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ. Στο γκρουπ ανήκουν και οι νεαρότερες Ιωάννα Πανοπούλου και Ελλη Δεληγιάννη, που θεωρώ πως θα κάνουν καλές εμφανίσεις σε 800 μ. και 400 μέτρα». Με τον Μιχάλη Αναγνώστου γυμνάζεται και η μαραθωνοδρόμος Σοφία Ρήγα, η οποία απέχει από τις προπονήσεις, λόγω τραυματισμού.

Οι αθλητές και αθλήτριες συνεχίζουν την προπόνηση τους στην Αθήνα, ενώ αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους προετοιμασία τον Δεκέμβριο κι έπειτα θα πάρουν μέρος στους αγώνες του κλειστού.

Κατεβάστε την εφαρμογή