Η Στεφανίδη έμεινε στις ΗΠΑ και έκανε ήδη πλάνο για τον χειμώνα

Στη Λοζάνη θα γίνει σήμερα το βράδυ η γιορτή για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης, με την Κατερίνα Στεφανίδη, να είναι υποψήφια στην κατηγορία των Γυναικών.

Η κορυφαία γυναίκα της Ευρώπης για το 2017 επέλεξε φέτος να μην ταξιδέψει στη Λοζάνη και να παραμείνει στις ΗΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της για τη νέα χρόνια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης διανύει την δεύτερη εβδομάδα της προπόνησης της, ωστόσο έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό για το χειμώνα που έχει ως σημείο έναρξης το μίτινγκ της Βοστόνης (26/1).

“Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο πρόγραμμα του χειμώνα, ωστόσο φαίνεται πως θα ξεκινήσω στη Βοστόνη και θα συνεχίσω στο μίτινγκ της Καρλσούη, αρχές Φεβρουαρίου”, είπε η Στεφανίδη, που έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκώβη, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε το 2017 στο Βελιγράδι.

Η “χρυσή”  ολυμπιονίκης του Ρίο από φέτος έχει παρέα στην προπόνηση, αφού στο Οχάιο μετακόμισε το τελευταίο διάστημα και η Γεωργία Στεφανίδη. Η 23χρονη έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ Κρίερ με στόχο να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 4,15 μέτρα και να διεκδικήσει καλές εμφανίσεις σε ανοιχτό και κλειστό στίβου. 

Κατεβάστε την εφαρμογή