Επιστολή ενημέρωσης προς τους αθλητές ενόψει νέας σεζόν

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με τους πρωταθλητές μας να έχουν ήδη μπει σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2019.

Η διετία που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαίες διοργανώσεις, που κορυφώνονται τον Αύγουστο του 2020 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο σωστός συντονισμός και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα θα είναι αυτά που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό η ομοσπονδία απέστειλε ενημερωτικό έγγραφο στους αθλητές και στις αθλήτριες του σχεδιασμού, προκειμένου να τους υπενθυμίσει και να τους ενημερώσει για μια σειρά από ζητήματα που τους αφορούν.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η σωστή και έγκαιρη συμπλήρωση των Where Abouts στο σύστημα Adams, η έγκαιρη ενημέρωση της ομοσπονδίας τόσο για τη συμμετοχή σε αγώνες στο εξωτερικό, όσο και για τυχόν συνεργασίες που έχουν συνάψει με εξουσιοδοτημένους μάνατζερ. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε στα μέλη της εθνικής ομάδας πως την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρόγραμμα επιστημονικής υποστήριξης στο Metropolitan, στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν όσοι είναι ενταγμένοι στις κατηγορίες του σχεδιασμού και τις προεθνικές ομάδες. Οι αθλητές που θα περάσουν από τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα συνεργαστούν με την διατροφολόγο της ομοσπονδία, Ειρήνη Μπαρμπαρούτση.

Κατεβάστε την εφαρμογή