Παναγόπουλος και Σεβαστής θα βρεθούν στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στην Κω

φωτογραφία: eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής θα μεταβούν στην Κω, προκειμένου να παραστούν στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις, που θα γίνουν με αφορμή τον εορτασμό της 30ης συνάντησης.

 

Παναγόπουλος και Σεβαστής θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, το πρωί της Κυριακής (21/10, 09.30), με εκπροσώπους σωματείων και προπονητές, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και στόχους και προτεραιότητες της ομοσπονδίας για το 2019.

Στις 10.30 οι προπονητές θα ενημερωθούν για τις επικείμενες αλλαγές στο αγωνιστικό σύστημα στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ το πρωινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο θα έχει θέμα: “Στόχοι και μεθοδολογία ανάπτυξης της ταχύτητας στις κατηγορίες Κ14-Κ18”, την εισήγηση του οποίου θα κάνει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, Σπύρος Κέλλης.

Το πρωί του Σαββάτου στις 10.30 σε αίθουσα του Αθλητικού Πολύκεντρου Κω, στο στάδιο «Ανταγόρας», θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης “Αρχειακού Υλικού των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου”. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις προηγούμενες 29 διοργανώσεις.

Κατεβάστε την εφαρμογή