Κορυφαίοι αθλητές στους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Εορταστικό κλίμα θα έχουν οι φετινοί Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο (20-21/10) στην Κω. Η φετινή διοργάνωση έχει γιορτινό κλίμα, καθώς είναι η 30η στην ιστορία του θεσμού. 

Μια διοργάνωση – σταθμός για τα νησιά του Αιγαίου, η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού, όχι μόνο σε επίπεδο ανάδειξης αθλητών, αλλά και δημιουργίας αθλητικών υποδομών. 

Οι διοργανωτές στο πλαίσιο των διήμερων αγώνων επέλεξαν να τιμήσουν αθλητές και αθλήτριες , που έχουν διακριθεί κατά καιρούς με τα χρώματα της εθνικής ομάδας και ξεκίνησαν την πορεία τους από τα νησιά του Αιγαίου. Έτσι στο στάδιο Ανταγόρας αναμένεται να είναι το μεσημέρι του Σάββατο η Νίκη Ξάνθου (Ρόδος), η Αγγελική Τσιολακούδη (Λέσβος), η Χρυσοστομία Ιακώβου (Κάλυμνος), ο Χριστόφορος Μερούσης (Χίος), ο Μιχάλης Μερτζανίδης (Λήμνος) και ο Γιάννης Σμαλιός (Κως), προκειμένου να τιμηθούν στη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/10) θα γίνει η “Γιορτή των αθλητών”, προκειμένου να βραβευθούν οι αθλητές και αθλήτριες των νησιών, που ξεχώρισαν στα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε αγώνες με τα χρώματα των εθνικών ομάδων.

Κατεβάστε την εφαρμογή