Η αυλαία του Run Greece “έπεσε” σήμερα στη Ρόδο

Η έκτη σεζόν της σειράς αγώνων Run Greece ολοκληρώθηκε σήμερα στην πόλη της Ρόδου. Το “νησί των Ιπποτών” εντάχθηκε στη σειρά αγώνων της περσινή χρονιά και απέδειξε πως μπορεί να φιλοξενήσει ένα γεγονός με έντονο αθλητικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Το ενδιαφέρον των πολιτών της Ρόδου αλλά και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου ήταν και φέτος μεγάλο κι έτσι ο τελευταίος σταθμός της φετινής διαδρομής ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα και μεγάλη ικανοποίηση.

Οι Αγώνες 5χλμ και 10χλμ αλλά και ο Αγώνας Παιδιών είχαν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, τον Βωμό της Πατρίδας, μεταξύ Ευαγγελισμού και Περιφέρειας, επί της παραλιακής Λεωφόρου Ελευθεριας.

Νικητής στα 10χλμ των Ανδρών ήταν ο Ισίδωρος Μπούργκος (38.16) και ακολούθησαν οι Εμμανουήλ Τσικνής (38.16) και Αντώνη Κολιαδής (39.32). Στις γυναίκες την πρώτη τριάδα αποτέλεσμα οι Μιχαλίτσα Κορωνιού (44.05), Λουίζα Καμαρινού (45.58) και Κυριακή Ντζερεμέ (46.04).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα
Η σειρά αγώνων Run Greece ξεκίνησε τον Μάρτιο στη Λάρισα και συνεχίστηκε στο Ηράκλειο, την Καστοριά, την Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και τη Ρόδο.

Να σημειώσουμε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο τελικός του Run Greece θα γίνει στην διάρκεια του 36ου ΑΜΑ στις 11 Νοεμβρίου όπου αντιπροσωπευτικές ομάδες από τους επτά αγώνες της χρονιάς θα αγωνιστούν στα 3χλμ.

Τους αγώνες Run Greece διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την Wind.

Κατεβάστε την εφαρμογή