Συνεχίστηκαν οι ελπιδοφόρες εμφανίσεις των αθλητών μας στο Μπουένος Άιρες

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μπουένος Άιρες η πρώτη αγωνιστική φάση και από αύριο οι νεαροί πρωταθλητές επιστρέφουν και πάλι στη μάχη με το δεύτερό στάδιο, στο οποία θα προκύψει η τελική κατάταξη στα αγωνίσματα.

Στην τρίτη ημέρα των αγώνων εκτός από την εντυπωσιακή Ελίνα Τζένγκο (διαβάστε εδώ) μετείχαν τέσσερα ακόμη μέλη της ελληνικής ομάδας. Ο Αντώνης Σάντας ήταν αρκετά αποδοτικός, αφού κατέλαβε την έβδομη θέση στο επί κοντώ με 4,85 μέτρα.

Ο νεαρός στη συνέχεια απέτυχε στα 4,95 μ., επίδοση που θα αποτελούσε ατομικό του ρεκόρ. Στο τριπλούν η Σπυριδούλα Καρυδη, μπορεί να μη πέρασε τα 13,00μ., ωστόσο το 12,75 μ. (-0,9) ήταν μια καλή αρχή για να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα. Η νεαρή έχει δύο ακόμη έγκυρα άλματα στα 12,54 μ. και 12,47 μέτρα.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στον ακοντισμός, φετος στο Γκιορ, Γεράσιμος Καλογεράκης, είχε καλύτερη βολή στα 66,44 μ. έμεινε στην 12η θέση και πλέον κυνηγάει, στον δεύτερο αγώνα, βολές κοντά στα 70,00 μ., που θα του δώσουν ένα καλύτερο πλασάρισμα. Στα 110 μ. εμπ. ο Γιάννης Καμαρινός έτρεξε στη δεύτερη σειρά των 110 μ. εμπ., όπου ήταν 5ος με 13.99 (0,3). Ο αθλητής τρέχει και πάλι την Τρίτη.

Κατεβάστε την εφαρμογή