ΣΕΓΑΣ και ΕΚΚΑΝ φροντίζουν την καρδιά σας

Δωρεάν πλήρης καρδιολογικός προαθλητικός έλεγχος

Δρόμος αντοχής ο Μαραθώνιος της Αθήνας ο Αυθεντικός έχει γίνει αφορμή να δοκιμάσουν τα όρια τους χιλιάδες νέοι, αλλά και έμπειροι δρομείς. Ως διαδρομή υψηλών απαιτήσεων είναι απαραίτητο οι μαραθωνοδρόμοι όχι μόνο να εστιάζουν κατά την προετοιμασία τους στη σωστή προπόνηση και τη διατροφή, αλλά και στον προαθλητικό έλεγχο.

Για τον λόγο αυτό και φέτος ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Συλλόγων  (ΣΕΓΑΣ) και η επιτροπή διοργάνωσης του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού συνεργάζονται με το Ειδικό Κέντρο Καρδιάς Αθλητών και Νέων (ΕΚΚΑΝ), της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους συμμετέχοντες επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν με πλήρη καρδιολογικό προαθλητικό έλεγχο (λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, και, κατά περίπτωση, περαιτέρω παρακλινικές εξετάσεις) κατά τον μήνα Οκτώβριο.

Στόχος είναι ο εντοπισμός των αθλητών αυξημένου κινδύνου, η έγκαιρη διάγνωση υποκείμενης καρδιαγγειακής νόσου, ο καθορισμός επιπέδου φυσικής δραστηριότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία από Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-16:00

Διεύθυνση:  Μιχαλακοπούλου 99, Αθήνα – Ιλίσια, 11527

Τηλ.210-7231780

Fax:210-7256535

Email: [email protected]

Κατεβάστε την εφαρμογή