Η προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της απόστασης.

Τα σωματεία καλούνται να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στο email: [email protected], το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 14:00, αφού μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση θα πρέπει να φορούν και να αγωνίζονται μόνο με την επίσημη στολή (φανέλα, σορτς και κάλτσες) του συλλόγου στον οποίο ανήκουν. Οι υπεύθυνοι των συλλόγων θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι Κανονισμοί της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) που αφορούν τη διαφήμιση θα εφαρμόζονται. Στην περίπτωση που η αγωνιστική εμφάνιση συλλόγου δεν είναι σύμφωνα με όσα ορίζουν οι Κανονισμοί οι υπεύθυνοι των συλλόγων με δική τους ευθύνη θα πρέπει να φροντίσουν να καλύψουν τα μέρη εκείνα της στολής που είναι αντίθετα με τον κανονισμό με κατάλληλο υλικό το οποίο κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν θα αποκολλάται.

Παράλληλα υπενθυμίζεται στους αθλητές, πως για να πάρουν μέρος στην διοργάνωση θα πρέπει να έχουν κάρτα υγείας αθλητή, η οποία με βάση το Νόμο είναι πλέον υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες.
Η κάρτα υγείας αθλητή συνιστά αυτοτελές έγγραφο και δε συνδέεται με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη

Κατεβάστε την εφαρμογή