Run Greece Η σκυτάλη στην Πάτρα

Η Πάτρα παίρνει τη σκυτάλη για τον έκτο και προτελευταίο αγώνα για το 2018, της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ.

Με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει τις 3.500 η Πάτρα ετοιμάζεται και την ερχόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα γιορτάσει αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανταπόκριση των πολιτών στην μεγαλύτερη μαζική αθλητική διοργάνωση της Πελοποννήσου.

Οι διοργανωτές εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα της εκδήλωσης δίνουν και κοινωνική χροιά και με σύνθημα «τρέχουμε για καλό σκοπό» και θα προσφέρουν χρήματα για κοινωνικές δράσεις του Δήμου.  

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου. Υπάρχει όμως ακόμη η δυνατότητα εγγραφής και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από 18.00 έως 20.00 και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου από 10.00 έως 20.00΄ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Στίβου Λαδόπουλου (τέρμα Ηλέκτρας) 

Τον αγώνα για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, το Δήμο Πατρέων και μέγα χορηγό της σειράς των αγώνων την WIND.   

Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τα 10χλμ και τα 5χλμ θα γίνει από την Πλατεία Γεωργία Α΄ στις 10:00 και 11:30 αντίστοιχα.

Για τον αγώνα 850μ παιδιών η εκκίνηση θα δοθεί επί της οδού Κορίνθου και Τριών Ναυάρχων και ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία γεωργίου Α΄.

Το 6ο Run Greece 2018 ολοκληρώνεται στη Ρόδο την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ενώ να σημειώσουμε οτι για δεύτερη χρονιά φέτος στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 11 Νοεμβρίου θα πραγμνατοποηθεί ο τελικός με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων από τους επτά αγώνες της σειράς που διεξήχθησαν το 2018. 

Κατεβάστε την εφαρμογή